Opleiding/Seminars2023-07-03T14:25:00+02:00

Indufarm academy

Kennis als voorhoede

voor succesvol ondernemen

Kennis als voorhoede voor succesvol ondernemen

Levenslang leren vinden wij belangrijk. Zeker als je werkzaam bent in een dynamische sector waarin de veehouder actief is. Om mee te zijn met de laatste nieuwe trends en evoluties organiseren wij op regelmatige basis opleidingen en seminaries. Op deze manier willen wij de veehouder en zijn medewerkers in staat stellen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterke kennis resulteert in hogere opbrengsten, efficiëntere bedrijfsvoering, beter dierenwelzijn, stijgende voedselveiligheid en een verminderde impact op het milieu.

Heb je goesting om je kennis bij te schaven? Bekijk dan zeker ons aanbod aan opleidingen en seminaries.

Ontdek onze

volgende opleiding

Ontdek onze volgende opleiding

Komt eraan!

Momenteel

geen opleidingen

gepland

Komt eraan!

Momenteel

geen opleidingen

gepland

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in

en ontvang onze nieuwste

opleidingen & seminaries

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in en ontvang onze nieuwste opleidingen & seminaries

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u alvast een antwoord op vragen die wij vaak ontvangen. Mocht u toch op uw honger zitten, geef ons een seintje en wij helpen u graag verder op weg!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind u alvast een antwoord op vragen die wij vaak ontvangen. Mocht u toch op uw honger zitten, geef ons een seintje en wij helpen u graag verder op weg!

Waar gaan deze opleidingen door?2023-05-11T12:02:32+02:00

Deze opleidingen gaan door op verschillende locaties. Deze worden steeds meegedeeld per opleiding. Ook in de latere communicatie omtrent dit evenement zult u steeds informatie ontvangen over uur van aanvang, locatie en dergelijke meer.

Zijn deze opleidingen gratis?2023-05-11T12:04:41+02:00

Afhankelijk van opleiding tot opleiding kan er een inschrijvings- of registratiekost gevraagd worden. Dit wordt steeds duidelijk vermeld op de pagina van de opleiding zelf. Deze kosten kunnen uiteraard steeds als een factuur opgevraagd worden indien u een actief BTW-nummer heeft.

Kan ik zelf ook topics aanbrengen voor een opleiding?2023-05-11T12:11:46+02:00

Jawel! We zijn altijd op zoek naar wat er leeft en hoe we samen het best mogelijke resultaat kunnen bieden om het beheeren van uw bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doe gerust uw voorstel via een mail op contact@indufarm.com of bel ons op +32(0)051624245.

Kan ik meerdere personen van eenzelfde bedrijf inschrijven voor een opleiding?2023-07-03T14:26:17+02:00

Jawel, mocht u met meerdere personen willen deelnemen, dan kan u dit aangeven op het desbetreffende reservatieformulier. Houdt u er wel rekening mee dat als er een registratiekost gevraagd wordt, dit per persoon zal aangerekend worden.

Hangen hier andere verplichtingen aan vast?2023-07-03T14:25:44+02:00

Mocht u interesse hebben in één van onze opleidingen dan kan u zich zonder enige verplichting inschrijven. Wij houden uw gegevens enkel bij om u informatie te kunnen sturen rond de verbetering van uw bedrijfsprocessen. Mocht u dit niet willen, laat u ons dat dan gerust weten, dan verwijderen wij uw gegevens.

Go to Top